1245133934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän tein hetken mielijohteesta eräänä sunnuntai-iltana pikkusiskolle ja kuudelle kaverilleen. Kuvan ehdin ottaa äkkiä juuri ennen kuin nälkäiset tytöt kävivät kakkuun käsiksi. (Koko kakku taisi muuten tulla syödyksi yhdeltä istumalta) Hymy

Daimsuklaakakku

pohja:

  • 350 g tummia täytekeksejä
  • n. 70 g voita tai margariinia

täyte

  • Maraboun Daim -suklaalevy (200g)
  • 1 prk Flora Vispiä (2,5 dl)
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 3 liivatelehteä
  1. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele keksiseos leivinpaperilla päällystetyn irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle.
  2. Vatkaa Flora Vispi, lisää tuorejuusto sekaan. Sulata suklaa vähitellen mikrossa ja lisää täytteeseen.
  3. Liuota liivatteita kylmässä vedessä, puristele lehdistä vesi pois ja sulata ne kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää liivateseos täytteeseen.
  4. Anna kakun hyytyä jääkaapissa ja koristele esimerkiksi kermaruusukkeilla, daim-paloilla ja strösseleillä.