Siskollani oli kavereidensa kanssa illanvietto ja minä leivoin heille sinne tämän Daimkakun. Tyttöjen toiveena oli "jotain suklaista", ja koska siskomme kanssa rakastamme sitä pakastealtaiden Daimkakkua, päätin kokeilla tehdä sitä itse Hellapoliisin ohjeella. En päässyt itse tätä kakkua maistelemaan, mutta kyllä se varmaan aika hyvää oli ollut, sillä sisko tuli kotiin tyhjän lautasen kanssa...   Täytyy joskus tehdä tätä uudestaan, että itsekin pääsen osingoille! Tässä ohje Hellapoliisilta kopioituna. Tein ohjeeseen hieman muutoksia, laitan ne tuohon sulkuihin.

Daim-piiras

Pohja:
2 munaa
2 dl ruokokidesokeria
1/2 dl juoksevaa margariinia
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl (=50 g) mantelijauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
3/4 dl maitoa

Vuoan jauhottamiseen:
juoksevaa margariinia
50 g DrOetker hasselpähkinälastuja (mantelirouhetta)

Täyte:
1 1/2 dl vanilliinikreemijauhetta
3 dl vettä tai maitoa
100 g Daimia rouhittuna

Pinnalle:
100 g Daimia ( 2 dl kermaa, 2 dl fariinisokeria)
1/2 dl kermaa

Koristeeksi: 50 g Daimia murustettuna (100 g Daimia)

Vaahdota munat ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon juokseva margariini, sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito.

Voitele ja "jauhota" hasselpähkinälastuilla halkaisijaltaan noin 24 cm kakkuvuoka.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin parikymmentä minuuttia.
Kumoa piiras vuoasta ja leikkaa se kahteen osaan.

Valmista täyte sekoittamalla vanilliinikreemijauhe ja vesi/maito sekaisin, anna vetäytyä hetki.
Murusta Daimit.
Levitä vanilliinikreemi piiraspohjalle, ripottele päälle murustetut Daimit.
Nosta päälle toinen piiraspohja.

Keitä kasarissa Daimista ja kermasta sakea kinuskikastike. Voit murustaa Daimin, jolloin se sulaa nopeammin.

Levitä kinuski piiraan päälle. Rouhi koristeeksi Daimia.